Vraag een offerte op voor het gastouderpakket

Verzekeringen speciaal voor jou als gastouder

Ben jij een gastouder? Dit brengt vaak veel zorg en verantwoordelijkheid met zich mee, het is daarom belangrijk dat je goed verzekerd bent. Jouw particuliere verzekeringen dekken namelijk geen schades voor het kind waarop je past als gastouder. Geerts heeft daarom een verzekeringspakket gemaakt, speciaal voor jou als gastouder. Zo kan jij zonder zorgen je werk doen.

Verzekeringen afgestemd op jouw werk

Als gastouder krijg je betaald voor diensten en service, jouw particuliere verzekeringen zijn daarom niet voldoende als gastouder. Tijdens het opvangen van kinderen zit een ongeluk helaas in een klein hoekje. Een blauwe plek of een scheur in de kleding van het kind is niet fijn, maar deze schade is te overzien. Maar wat als het kind ernstig letsel oploopt? Dan kan het zijn dat je door de ziektekostenverzekeraar of de ouders aansprakelijk wordt gesteld. Het is daarom verstandig om een gastouderverzekering af te sluiten.

Binnen het gastouder-pakket van Geerts zit een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandsverzekering en ongevallenverzekering.

Vraag hier een offerte aan!

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.