Verzekering voor stationaire laadstations

De energiemarkt verandert snel en u wilt uw bedrijf klaarstomen voor een duurzame toekomst. Investeren in duurzaamheid is dan ook een slimme zet, daarom is het belangrijk dat uw verzekeringen hierop aansluiten. Jouw elektrisch werkmaterieel verzeker je bij Geerts. Ook voor stationaire laadstations bieden wij een speciale verzekeringsoplossing.  

Een unieke verzekeringsoplossing

Jouw stationaire laadstations goed verzekerd. Verzekeraars kunnen moeilijk inspelen op deze ontwikkelingen en houden vast aan traditionele oplossingen. Daarom heeft Geerts hier een speciaal product voor ontwikkeld.

Vaste adviseur

Je hebt een vaste adviseur die oog heeft voor jou. Zo krijg je een advies dat bij jouw bedrijfssituatie en wensen past. 

Korte lijnen

Heb je een vraag, wil je een wijziging doorgeven of heb je schade? Dan neem je contact met ons op. Ons eigen schade team zorgt er voor dat je schade snel en goed wordt afgehandeld. Wij zijn er om jou te ontzorgen. Wij regelen voor jou je verzekering. Is er iets? Ook dan bel je naar je vaste adviseur en zorgen wij dat het snel en goed wordt geregeld.

Benieuwd wat Geerts voor jou kan betekenen?

Vragen over het verzekeren van stationaire laadstations? Mail naar info@geerts.nl of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

of vul hier het contactformulier in