Klantverhalen

Hoe gaan wij te werk? Hoe zorgen wij ervoor dat jouw risico's beheersbaar blijven? Wij plannen graag een afspraak met je in om je hier meer over te vertellen. Maar wie kunnen nu beter ervaringen delen en vertellen over onze toegevoegde waarde dan onze klanten zelf? Precies!

Hoe ondersteunen wij onze relaties tijdens deze coronacrisis?

De coronacrisis heeft een grote impact op bedrijven en vraagt om veel creativiteit, flexibiliteit en aanpassingsvermogen van ondernemers. Ondanks deze onzekere tijden maken veel ondernemers en hun werknemers er het beste van en worden er fantastische activiteiten bedacht. Het wijzigen of stilleggen van bedrijfsactiviteiten kan gevolgen hebben voor je verzekeringen.

Paviljoen het Houtse Meer

Zeker in deze tijd is het belangrijk om te voorkomen dat je bij schade van een koude kermis thuiskomt. Onze adviseurs staan voor je klaar om je hierover te adviseren. In de video hieronder vertellen Willem Verboon, directeur en eigenaar van verkeersschool Willem Verboon en Martin van der Zee, eigenaar van het Houtse Meer, welke impact de coronacrisis op hen heeft en wat wij daarin voor hen hebben betekend.

Verkeerschool Willem Verboon

Klantverhaal Hermus International 

 

Hoe gaan wij te werk? Hoe zorgen wij ervoor dat jouw risico's beheersbaar blijven? En wat kenmerkt onze dienstverlening? Dit hebben we gevraagd aan Bart Hermus van Hermus International. Zie hiernaast het resultaat! 

Vier vragen aan vier mooie bedrijven

1) Van Leeuwen Container service

Over Van Leeuwen Container Service

Van Leeuwen Container Service is specialist in volumetransport en altijd volop in beweging! Hun dienstenpakket bestaat uit: transport, verhuur wissellaadbakken, op- en overslag en verhuizingen. Van Leeuwen; de partner voor jouw transport!

1. Waarom heb je ervoor gekozen om gebruik te maken van een onafhankelijk financieel adviseur?

“Ik geloof in een persoonlijke benadering en heb hier ook altijd bewust voor gekozen. Met name bij dit soort zaken wil ik geen nummertje zijn. Aangezien ik een transportbedrijf heb, is vooral de afhandeling van schade voor mij heel belangrijk. Door gebruik te maken van een onafhankelijke adviseur weet ik dat ik goed ben verzekerd, dat ik niet alles zelf hoef te regelen in het geval van schade en dat ik een gunstige premie heb.”

2. Hoe is de samenwerking met Geerts ontstaan?

“Ik zat destijds met een ingewikkelde verzekeringskwestie. Geerts heeft toen uitstekend en actief met mij meegedacht waardoor ze mij van een passend advies hebben voorzien.”

3. Wat kenmerkt Geerts?

“Persoonlijke aandacht is echt kenmerkend voor Geerts. Je bent geen nummertje. Zij weten wie ik ben en ik weet wie zij zijn. Als ik een probleem heb, weet ik gewoon wie ik kan bellen. Vooral dit persoonlijk contact in een onderdeel dat belangrijk is voor de continuïteit van je bedrijf, is heel belangrijk.”

4. Wat heeft de samenwerking met Geerts jou opgeleverd?

“De samenwerking met Geerts heeft mij een continue bewaking van een eerlijke en gunstige premie opgeleverd. Verder ontzorgen zij mij in de afhandeling van schade. Verder denk ik dat je ook wel kan spreken van een vertrouwensrelatie. Je wordt niet gezien als slechts een uitbreiding van de portefeuille. Eigenlijk is Geerts voor mij meer een bemiddelaar tussen het grote verzekeringsleven en de wettelijke plicht om bepaalde verzekeringen af te sluiten.”

2) De Vrijheid Oosterhout

1. Waarom heb je ervoor gekozen om gebruik te maken van een onafhankelijk financieel adviseur?

“Wij waren op zoek naar een stukje persoonlijke aandacht en service. Iets wat wij misten bij een grote financieel dienstverlener.”

2. Hoe is de samenwerking met Geerts ontstaan?

“Wij hebben bewust gekozen voor een onderneming uit Oosterhout. Dit doen wij niet alleen voor ons financieel advies, maar ook voor onze producten. Zo heb ik bijvoorbeeld net kaas gehaald bij de lokale kaasboer. Verder ken ik Tomas Geerts privé en zodoende heeft hij een keer gevraagd of hij naar onze verzekeringen mocht kijken. 

Inmiddels lopen zowel onze privé verzekeringen als onze zakelijke verzekeringen via Geerts. Sterker nog, wij hebben Geerts bij familie en vrienden aanbevolen wat ertoe heeft geleid dat zij nu ook klant zijn!” 

3. Wat kenmerkt Geerts?

“Alles is super snel geregeld. Je krijgt direct een antwoord en je weet dat alles goed wordt opgepakt en dat je op de hoogte wordt gehouden. Wanneer je belt krijg je direct iemand aan de lijn en moet je niet eerst door een keuzemenu heen. Dat voelt heel persoonlijk aan.”

4. Wat heeft de samenwerking met Geerts jou opgeleverd?

“Geerts heeft mij echt ontzorgd. Het is heel fijn dat ik zelf niet alles hoef te regelen. Wij hadden bijvoorbeeld recent waterschade en toen is dit goed en snel opgepakt door Geerts. Het was echt top dat we niet zelf overal achteraan moesten bellen. Ze hebben ook goed contact met mij gehouden over de gang van zaken en de huidige status.” 

Over de Vrijheid

Bij de Vrijheid kun je terecht voor vers gebakken taartje, een goede uitgebreide lunch of een Bourgondische avondmaaltijd. Gelegen aan de prachtige Heuvel in Oosterhout, met als achtertuin een groot terras op het zonnige zuiden. Proef de vrijheid!

3) Segers Juweliers

Over Segers

Bij Segers juweliers vind je een combinatie van exclusieve sieraden, horloges en briljant die zij met veel gevoel voor persoonlijke aandacht aan jou presenteren.

1. Waarom heb je ervoor gekozen om gebruik te maken van een onafhankelijk financieel adviseur?

“Ik ben van mening dat iedereen zijn eigen specialisme heeft. Ik ben zelf gespecialiseerd in sieraden. Voor financiële zaken en advies, maak ik graag gebruik van iemand die zich daarin heeft gespecialiseerd.” 

2. Hoe is de samenwerking met Geerts ontstaan?

“Ik was op zoek naar een nieuwe financieel adviseur en de relatie met de familie Geerts is altijd goed geweest. Vanaf het eerste gesprek klikte het gewoon en heb ik vertrouwen in Geerts gehad.”

3. Wat kenmerkt Geerts?

“Snelheid en accuratesse. Kennis van zaken is moeilijk te beoordelen, omdat ik deze kennis zelf niet heb en ik overigens ook geen behoefte heb om deze te vergelijken. Ik heb namelijk vertrouwen in de kennis en kunde van Geerts, ook dit is iets wat hen kenmerkt.”

4. Wat heeft de samenwerking met Geerts jou opgeleverd?

“Rust in de tent. Ik weet dat het goed is geregeld en hoef me hier zelf niet druk om te maken. Concreet heeft het me onder andere een besparing op mijn pensioenverzekering opgeleverd.”

4) Zout & Citroen

1. Waarom heb je ervoor gekozen om gebruik te maken van een onafhankelijk financieel adviseur?

“Het is fijn om met iemand te schakelen die onafhankelijk is. Iemand die niet kiest voor de partij van de verzekeraar, maar echt jouw belang centraal stelt.”

2. Hoe is de samenwerking met Geerts ontstaan?

“Door vriendschap, ik ken Tomas Geerts goed. Verder kende ik het bedrijf al langer via mijn ouders.”

3. Wat kenmerkt Geerts?

“Wat Geerts kenmerkt is met name een servicegerichte dienstverlening. Ze hebben veel persoonlijke aandacht voor mij als klant. En bijvoorbeeld in het geval van schade, is er altijd sprake van een goede terugkoppeling.”

4. Wat heeft de samenwerking met Geerts jou opgeleverd?

“Door Geerts weet ik zeker dat ik goed ben verzekerd. Zij hebben mij rust gegeven.”

Over Zout & Citroen

Eerst eten, dit is waar Oosterhout om bekend staat en ook zeker iets waar Zout & Citroen in gelooft. Zout & Citroen is niet voor niets bekroond met een Bib Gourmand door Michelin. Het keukenteam staat onder leiding van de jonge chef Bram Helleman. Zijn kookstijl kenmerkt zich door het aanspreken van alle zintuigen. Het hele plaatje moet kloppen. Een ervaring die je niet snel zult vergeten!