Op zoek naar je eerste koopwoning?

Ben je van plan om je eerste huis te kopen? Leuk! Maar dan komt er wel veel op je af. De adviseurs van Geerts nemen je van A tot Z mee tijdens het regelen van je hypotheek. Zo kan jij maximaal genieten van je hypotheek, met minimale inspanningen én weet je dat jouw hypotheek past bij jouw situatie en wensen. 

Wat kan  je maximaal lenen?

Allereerst wil je natuurlijk weten wat je maximaal kunt lenen, zodat je gericht op zoek kunt gaan naar jouw eerste huis. Ons advies: kijk niet alleen naar je maximale hypotheek, maar ook naar het maximale bedrag dat je per maand wilt besteden aan je woonlasten. Je moet natuurlijk ook genoeg overhouden om leuke dingen te blijven doen!

Benieuwd wat jij kan lenen? Plan hier een vrijblijvend gesprek met ons in of neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Jouw adviseur berekent dan wat je kan lenen. Via onderstaande tool kan je alvast een inschatting maken van wat je kan lenen.

Maximale hypotheek berekenen

 

Op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies?

Je wordt geïnformeerd over speciale startersregelingen

De overheid heeft speciale regelingen die helpen om meer mogelijk te maken en meer zekerheid te bieden. Aan deze regelingen zijn wel voorwaarden verbonden. Enkele regelingen zijn:

  • Meer zekerheid met de Nationale Hypotheek Garantie
  • Hulp van de gemeente met de Starterslening
  • Hulp van ouders met schenking of garantstelling

Wat komt er kijken bij het kopen van een huis?

Een hypotheek is een langdurige verplichting. Goed hypotheekadvies is daarom belangrijk. De adviseurs van Geerts helpen jou hierbij. Op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen wordt uit meer dan 30 geldverstrekkers de aanbieder gekozen die hier het beste bij past. Benieuwd welke stappen worden gezet?

Fase 1: Kennismaken en Oriëntatie

In een telefonische kennismaking worden jouw wensen in beeld gebracht. Vervolgens wordt een afspraak ingepland en lever je via het klantportaal jouw informatie aan. Zijn de stukken compleet? Dan vindt het oriëntatiegesprek plaats. Dit kan bij ons op kantoor in Oosterhout of Tilburg of via videobellen.

Fase 2: Advies

Nadat je akkoord bent gegaan met de dienstverlening gaat de adviseur aan de slag met een advies op maat. Eerst wordt je huidige en toekomstige financiële situatie in kaart gebracht. Vervolgens wordt je meegenomen in de verschillende mogelijkheden zoals hypotheekvormen en hypotheekverstrekkers. Je ontvangt een berekening van de maandelijkse lasten en inzicht in jouw situatie bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen. Dit wordt samengevat een adviesrapport. Ben je akkoord met het advies? Dan wordt de hypotheekofferte aangevraagd. 

Fase 3: Gefeliciteerd! Op naar de notaris

Zodra de geldverstrekker alle stukken heeft beoordeeld, krijg je bericht. Je ontvangt een definitieve offerte. Is de offerte getekend? Dan kun je een afspraak maken bij de notaris.

Neem contact met ons op