Vrachtautoverzekering

Jouw vrachtauto uitstekend verzekerd. Advies op maat deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

Gewaarborgd transport met de vrachtautoverzekering

Jouw vrachtwagen(park) vormt het kloppend hart van je bedrijf. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens de rit of het laden en lossen, dan is belangrijk om goed verzekerd te zijn.

De verzekering van je vrachtwagen(s) is maatwerk. Niet iedere ondernemer loopt immers dezelfde risico’s en geen vrachtwagen of lading is gelijk. Vrachtwagenverzekeringen zijn er dan ook in veel varianten, afhankelijk van de soort combinatie, de te verzekeren risico’s en aanvullende verzekeringen zoals rechtsbijstand.

Dekkingsvormen

Net als bij personenauto’s ben je verplicht tenminste een WA-verzekering af te sluiten. Deze kun je uitbreiden met onder andere een gedeeltelijke casco-dekking. De vrachtwagen is dan ook verzekerd tegen onder meer diefstal, brand, ruitbreuk en storm. Een volledige cascodekking vergoedt ook de schade die je zelf veroorzaakt.

Aanvullende verzekeringen

De verzekering van je vrachtauto is uit te breiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals een inzittendenverzekering en rechtsbijstanddekking.

Lagere premie

Acht je de kans klein dat je een beroep hoeft te doen op uw vrachtwagenverzekering? Dan kun je ervoor kiezen om uw eigen risico te verhogen, waardoor je minder premie hoeft te betalen. Verder tellen voor de trede vaak niet alleen de schadevrije jaren mee, maar ook de rijervaring van de bestuurder.

Vragen over uw vrachtautoverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.