Inventaris- en goederenverzekering

Jouw inventaris uitstekend verzekerd tegen schade door brand, storm, water en diefstal. Advies op maat en deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

Zekerheid met de inventarisverzekering en de goederenverzekering

Een inventarisverzekering en een goederenverzekering verzekeren je tegen de gevolgen van schade door brand, inbraak, ontploffing en blikseminslag. Als je schade hebt aan je inventaris of voorraden, betekent dat vaak meer dan alleen herstel- of vervangingskosten.

Door de schade kun je waarschijnlijk -een deel van- de werkzaamheden niet langer uitvoeren, waardoor je ook omzetderving hebt. Daarom is deze meeverzekerd in de zakelijke inboedelverzekering. In de meeste gevallen valt ook diefstal binnen de polisvoorwaarden van de inventarisverzekering en de goederenverzekering.

Zakelijke inboedelverzekering uitbreiden?

Als je een inventarisverzekering en de goederenverzekering afsluit, krijg je korting op de kosten die je maakt om schade te voorkomen of beperken. Je kunt je zakelijke inboedelverzekering  uitbreiden met dekking tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld uitstromend water en neerslag, inbraak en diefstal, vandalisme en aanrijding.

Voordelen van de inventarisverzekering en de goederenverzekering

  • Dekt schade aan uw zakelijke inboedel en opgeslagen goederen.
  • Ook omzetderving is meeverzekerd.
  • Advies op maat
  • Regelmatig contact om je verzekering te updaten 

Vragen over uw inventaris- en goederenverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.