Computerverzekering

Je computers uitstekend verzekerd tegen schade door brand, diefstal en beschadiging. Advies op maat en deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

Computerverzekering: meer dan alleen een pc verzekering

Een computerverzekering is onmisbaar voor jouw bedrijf. Je apparatuur is immers essentieel voor veel van je bedrijfsprocessen. Diefstal of schade door bijvoorbeeld kortsluiting hebben daarom direct grote gevolgen voor je bedrijfsvoering. Maar met een goede verzekering kun je na zo’n voorval snel weer verder.

In geval van schade vergoedt de computerverzekering schade aan je apparatuur én de standaard geïnstalleerde software. De pc verzekering is uit te breiden met extra dekkingen voor bijvoorbeeld schade aan je netwerk, (data)reconstructiekosten en maatwerksoftware. Dat maakt deze elektronicaverzekering een complete en uitgebreide elektronicaverzekering.

Computerverzekering: offerte op maat

Je kunt ervoor kiezen om de huur van tijdelijke apparatuur mee te verzekeren. Erg handig als er in je bedrijf bijvoorbeeld veel administratieve processen spelen. Voor een offerte op maat bespreken wij je situatie graag vrijblijvend door. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Voordelen van de computerverzekering

  • Dekking van uw computers, standaard geïnstalleerde software en randapparatuur.
  • Extra dekkingen voor onder andere datareconstructie en maatwerksoftware.
  • Advies op maat 
  • Persoonlijke service bij schade

Vragen over uw computerverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.