Over Geerts

Een echt Oosterhouts familiebedrijf

Sinds 1950 kan je bij Geerts terecht voor advies over (bedrijfs)verzekeringen, je hypotheek en je pensioen. Geerts is een echt Oosterhouts familiebedrijf. Je vindt ons in Oosterhout en in Tilburg. Onze ruim 70 adviseurs zorgen ervoor dat je goed bent verzekerd en dat jouw hypotheek snel en goed wordt geregeld. Of je nu hulp nodig hebt voor je bedrijfsverzekeringen, privé verzekeringen, hypotheek of pensioen; bij Geerts ben je van advies verzekerd!

Over Geerts

  • Familiebedrijf opgericht in 1950

  • Ruim 70 adviseurs staan voor je klaar

  • Advies over verzekeringen, hypotheken en pensioen aan particulieren en ondernemers

  • 2 locaties: Oosterhout en Tilburg

  • Beste advieskantoor voor particulier advies 2022

  • Nr. 73 in de top 100 intermediair

Waar kan Geerts jou mee helpen?

Er staan 60 adviseurs voor jou klaar. Ieder met hun eigen expertise. Zo heb je altijd te maken met iemand die verstand heeft van zaken en een advies kan geven dat past bij jouw situatie en wensen. 

Een echt Oosterhouts familiebedrijf

Het was 1950 toen Jan Geerts tot de ontdekking kwam dat er in de regio Oosterhout behoefte was aan meer dan alleen een brand- en aansprakelijkheidsverzekering. Ondernemend als hij is, richtte hij toen Geerts op. Het eerste kantoor was zijn zolderkamer. Uiteraard wist toen nog niemand dat daar het kantoor zat. Dag in, dag uit, fietste opa Geerts kilometers om zijn producten aan te bieden en premies te innen. Ons eerste kantoor was een mijlpaal in de geschiedenis van Geerts. Toen het bedrijf verder uitbreidde zijn we nog een aantal keer verhuist, maar altijd binnen Oosterhout. 

Wat kan je van ons verwachten?

Persoonlijk advies

Je hebt een vaste adviseur die oog heeft voor jou. Zo krijg je een advies dat bij jouw situatie en wensen past. En heb je een vraag? Dan mag je altijd bellen, WhatsAppen, mailen, chatten of langskomen bij ons op kantoor.

Korte lijnen

Heb je een vraag, wil je een wijziging doorgeven of heb je schade? Dan neem je contact met ons op. Ons eigen schade team zorgt er voor dat je schade snel en goed wordt afgehandeld. Hulp nodig bij het invullen van een schadeformulier? Loop gerust bij ons binnen.

Onafhankelijk advies

Geerts is niet gebonden aan één geldverstrekker of verzekeraar. Hierdoor worden er meerdere aanbieders voor je vergeleken. Zo sluit je de verzekering of hypotheek af die bij jouw wensen en situatie past en die voor jou de beste voorwaarden heeft.

Regelmatig contact

Ook tijdens de looptijd is het belangrijk dat je verzekeringen bij jou en je situatie passen. Iedere paar jaar nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak nemen we je verzekeringen door en worden ze eventueel aangepast.