Ons volmachtbedrijf GFD assuradeuren

Onafhankelijk

Wij zijn een ongebonden bemiddelaar. Dat wil zeggen, dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om te bemiddelen in de producten van een bepaalde aanbieder (verzekeraar). Nederland telt een groot aantal aanbieders op het gebied van financiële diensten. Wij selecteren voor jou de aanbieder die naar ons oordeel het beste bij jouw situatie en wensen past.

De voordelen

Voor schadeverzekeringen maken wij voornamelijk gebruik van de volmachten van het aan ons gelieerde volmachtbedrijf GFD Assuradeuren. Dit bedrijf beschikt over volmachten van een aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Dit houdt in dat deze verzekeraars de bevoegdheid hebben verleend om namens de verzekeraar, verzekeringen te accepteren en schade af te wikkelen. De voordelen hiervan zijn: flexibiliteit, korte lijnen en indien gewenst maatwerk.

Wij geven daarom de voorkeur aan een product dat ondergebracht kan worden in de volmacht van GFD Assuradeuren. Indien dit niet mogelijk is of indien de producten niet bij jouw situatie en wensen passen, dan zullen wij een alternatief van een andere aanbieder voorstellen.

Vragen?

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) voldoet GFD assuradeuren aan de eisen van een hoge kwaliteit van dienstverlening. Kijk voor meer informatie op www.gfd-assuradeuren.nl. Heb je vragen over de samenwerking met GFD assuradeuren? Laat het ons weten. We staan je graag te woord.