Meubelmaker aan het werk

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Zekerheid van een inkomen wanneer je als ondernemer niet kunt werken door ziekte of een ongeval. Advies op maat deskundige begeleiding.

Vraag offerte aan

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Zeker voor ondernemers zijn de gevolgen van arbeidsongeschiktheid enorm. Als je als ondernemer of ZZP-er arbeidsongeschikt wordt, gaat de overheid ervan uit dat jij je eigen zaken hebt geregeld. Speciaal daarvoor is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer.

Wist je dat jaarlijks één op de tien ondernemers te maken krijgt met arbeidsongeschiktheid? Mocht het je overkomen, dan is het prettig dat je je geen zorgen hoeft te maken over je inkomen.

Als je door arbeidsongeschiktheid geheel of gedeeltelijk moet stoppen met werken, vallen je inkomsten of een deel daarvan weg. De arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer keert in zo’n geval elke maand een bedrag uit, zodat je verder kunt leven zonder grote financiële zorgen.

Arbeidsongeschiktheid ondernemer zelf regelen

Omdat je niet kunt terugvallen op sociale verzekeringen, is het belangrijk om je risico’s en de gevolgen van eventuele arbeidsongeschiktheid als ondernemer goed in kaart te brengen. Wij helpen je graag bij het maken van deze afwegingen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

Kenmerken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer

  • Zekerheid van inkomen voor ondernemers.
  • Maandelijkse uitkering bij volledige of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.
  • Je kunt zelf de hoogte en duur van de uitkering bepalen.
  • Je kunt kiezen uit verschillende dekkingsvarianten.
  • Advies op maat 

Vragen over uw arbeidsongeschiktheidsverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

Alle producten binnen de categorie Voor de ondernemer

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.