Wij zorgen ervoor dat jouw verzuim en de kosten hiervan dalen

Ziekte en Verzuim

Werkgevers krijgen steeds meer taken en verantwoordelijkheden als het gaat om sociale zekerheid. Met een preventief verzuimbeleid leg je de focus op het voorkomen van uitval. 

Verzuim is duur en jouw verantwoordelijkheden zijn groot

Een zieke medewerker heeft gevolgen voor jouw onderneming, zeker als het verzuim lang dreigt te gaan duren. Het loon moet worden doorbetaald, er moet vervanging worden geregeld en jij hebt een actieve taak in het reïntegratietraject. Sterker nog, als het UWV van mening is dat je onvoldoende inspanningen hebt geleverd kan de doorbetalingsplicht van het loon na twee jaar nog doorlopen. Dit brengt mogelijk de financiële positie van jouw bedrijf in gevaar en dient dus ook te worden voorkomen. 

Advies over verzuimoplossingen

Afhankelijk van je risicobereidheid en financiële positie bieden we een passende oplossing. We werken samen met verschillende partners om jou de beste verzuimproducten en -oplossingen te bieden. Door onze gecombineerde en actieve aanpak zorgen wij ervoor dat jouw verzuim daalt en jouw kosten verlagen.

Enkele van onze voordelen

  • Ziekteverzuimverzekering die je loonschade vergoedt
  • Aanvullende dekkingen voor betere arbeidsvoorwaarden
  • Actieve verzuimbegeleiding door gecertificeerde De Arbodienst (ARGO advies en MaetisArdyn)
  • Collectieve zorgverzekering voor jou én jouw werknemers

Collectieve zorgverzekering

Met een collectieve zorgverzekering kun je als werkgever de gezondheidsrisico’s van medewerkers beperken, productiviteit verhogen en de duurzame inzetbaarheid verbeteren. De dekking wordt aangepast op de specifieke situatie van jouw bedrijf. Onze adviseurs helpen je graag. 

Neem contact op met onze adviseurs

Plan vrijblijvend een afspraak in

Jouw Adviseurs

Anne Mannaerts

Adviseur Pensioen & Inkomen

Lucien Smeets

Adviseur Pensioen & Inkomen

Rabiye Akkoc-Aydogan

Relatiebeheerder Werkgeversdesk

Vera Timmermans

Adviseur Pensioen & Inkomen