Caravan

Caravanverzekering

  • Advies op maat
  • Persoonlijke service bij schade
  • Regelmatig contact om je verzekeringen te updaten
Vraag offerte aan

Caravanverzekering

Wil je een caravanverzekering afsluiten? De adviseurs van Geerts zoeken uit welke verzekering bij jou en jouw caravan past en sluiten deze voor je af.

In de meeste gevallen worden schades als gevolg van brand, storm, diefstal, vernieling, botsing, omslaan, slippen, lekkage en andere van buiten komende onheilen gedekt door de verzekering. Ook de inboedel van de caravan is ondermeer verzekerd tegen de gevolgen van brand, diefstal en lekkage.

Wat valt onder je caravanverzekering?

Zodra de caravan is gekoppeld aan je auto en onderdeel uitmaakt van het verkeer, wordt de caravan gezien als verlengstuk van je auto. Schade door je caravan aan een andere weggebruiker wordt in dat geval gedekt door de autoverzekering. Eventuele schade aan je caravan wordt gedekt door de caravanverzekering.

Groene kaart

Op dit moment is alleen in Duitsland, Spanje en Polen een groene kaart verplicht gesteld. Hiervoor is het registratienummer van je caravan/vouwwagen nodig. De groene kaart is een aanvulling op de groene kaart van je autoverzekering. Het is een bewijs dat de caravan voor de wettelijke aansprakelijkheid is meeverzekerd op de autopolis. Deze groene kaart moet worden afgegeven door de verzekeringsmaatschappij van je auto!

Vragen over uw caravanverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

Alle producten binnen de categorie Vakantie en Recreatie

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.