Motorverzekering

  • Advies op maat
  • Persoonlijke service bij schade
  • Regelmatig contact om je verzekeringen te updaten
Vraag offerte aan

Motorverzekering

Motorrijden is een bijzondere beleving. Het klimaat in Nederland staat het helaas niet toe om alle dagen te genieten van je motor. Maar als het weer het toelaat, gaat er niets boven het gevoel van vrijheid, wind en snelheid. Uiteraard wil je dat je motor goed verzekerd is. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres!

Je bent zuinig op je motor en zoekt hiervoor een goede motorverzekering. Met een eerlijke premie, een uitgebreide dekking en een uitstekende service in geval van schade. In Nederland is een WA-motorverzekering verplicht. Is je motor ouder dan acht jaar? Dan raden we deze minimale dekking aan. Is je motor jonger dan vier jaar? Dan kan je beter een een WA-casco (All Risk) motorverzekering afsluiten. In de overige gevallen is een WA met beperkte cascodekking voldoende. De adviseurs van Geerts helpen je graag met het maken van een keuze. Er worden verschillende offertes, bij verschillende verzekeraars voor je opgevraagd en deze worden voor je vergeleken. Vervolgens krijg je een advies dat past bij jou en je motor, zodat jij onbezorgd kan gaan rondtouren.

Schade?

Heb je schade aan je motor? Ook dan neem je gewoon contact met ons op. De schadebehandelaars van Geerts staan voor je klaar en leggen je uit wat er nodig is om de schade in behandeling te nemen en nemen zoveel mogelijk voor je uit handen.

 

Vragen over uw motorverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

Alle producten binnen de categorie Verkeer en Vervoer

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.