Ongevallenverzekering

  • Advies op maat
  • Persoonlijke service bij schade
  • Regelmatig contact om je verzekeringen te updaten
Vraag offerte aan

Ongevallenverzekering

Een ongeval is helaas niet altijd te voorkomen. Veel ongelukken gebeuren gewoon thuis of op het werk. De gevolgen kunnen zeer ingrijpend zijn, bijvoorbeeld bij blijvende invaliditeit.

Het is natuurlijk niet te hopen, maar loop je door een ongeval blijvend letsel op of kom je te overlijden? Dan keert een ongevallenverzekering een vooraf vastgesteld bedrag uit.

Bij blijvende invaliditeit stelt de verzekeraar de uitkering vast aan de hand van een percentage waarop de ontstane handicap wordt beoordeeld. Als je bijvoorbeeld volledig blind wordt, keert de verzekeraar het bedrag voor 100% uit. Raak je tijdens een ongeval je pink kwijt? Dan wordt de handicap minder zwaar beoordeeld en ontvang je een deel van het vooraf vastgestelde bedrag.

Wil je een ongevallenverzekering afsluiten? De adviseurs van Geerts zoeken uit welke verzekering bij jou past en sluiten deze voor je af

Vragen over uw ongevallenverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

Alle producten binnen de categorie Gezin en Gezondheid

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.